Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Θα προχωρήσει σε μαζικές αγωγές για την διεκδίκηση της ισόβιας σύνταξης ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου;

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων τελικά θα προχωρήσει σε μαζικές αγωγές κατά του Δημοσίου προκειμένου να διεκδικήσει αναδρομικά την ισόβια σύνταξη;
Στις ανακοινώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για διάφορα θέματα (δίκην δημοσίων σχέσεων) γράφτηκε καθώς και στην ημερίδα που έγινε στο Αγρίνιο τος Σάββατο 30 Μαρτίου 2013  ακούστηκε από τον Πρόεδρο, παρουσία του κ. Θεοτοκάτου, ότι θα ασκήσουν ομαδική προσφυγή για την ισόβια σύνταξη και τα πολυτεκνικά επιδόματα, κάτι που έως σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε, ούτε....
και από την ΑΣΠΕ για το θέμα αυτό χωρίς να γνωρίζουμε και τους λόγους! 
Να σημειωθεί δε ότι συγκεκριμένη πρόταση για ομαδική προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου είχε κατατεθεί από τις 26 Ιανουαρίου στη εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου από την  παράταξη "ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ενώ έχει κατατεθεί και γραπτός δια του εκπροσώπου της στο Δ.Σ. (δείτε προγραμματικές θέσεις - κλικ εδώ) 
Το μόνο που βλέπουμε κάποιες μονότονες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ με δόση βερμπαλισμού (τις οποίες ποτέ δεν μας έχουν στείλει για δημοσίευση) και τον κ. Πρόεδρο στην τηλεόραση του τοπικού καναλιού "ΤV ΑΧΕΛΩΟΣ" να φιγουράρει σε τακτά διαστήματα, μετά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, να "γκρινιάζει" αλλά χωρίς να γίνεται κατανοητός με ποιους τα έχει ως Σύλλογος!
Τώρα τελευταία βλέπουμε και κάποιες αποσπασματικές επισκέψεις σε χωριά σε καφενέδες φίλων του Δ.Σ. για να ενημερώσουν λέει τους Πολύτεκνους, χωρίς όμως ουσιαστικά να έχουν κάνει κάτι για τα καυτά προβλήματά τους εκτός κάποιων εφήμερων δράσεων των δημοσίων σχέσεων. 
Η οργάνωση του Πολυτεκνικού κινήματος στην περιοχή αν θέλουμε να γιγαντώσει και να γίνει βραχνάς στην κάθε μορφή εξουσίας άμεσα πρέπει να ιδρυθούν και να λειτουργούν παραρτήματα σε πρώτη φάση στα κεφαλοχώρια του Αγρινίου και προπαντός να ανοίξει ο διάλογος στο Σύλλογο σε όλα τα μέλη κάτι που αποφεύγουν οι κρατούντες "σαν τον διάολο με το λιβάνι!"      
Η ισόβια σύνταξη που δινόταν σε κάθε πολύτεκνη οικογένεια "κόπηκε" τον Οκτώβριο" του 2012 μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου και έκτοτε οι πολύτεκνες μητέρες που είχαν ενήλικα παιδιά, έπαψαν να λαμβάνουν το...αστρονομικό ποσό των 100 ευρώ η κάθε μία.
Έτσι είναι κύριοι του Συμβουλίου τα πράγματα, δεν αρκεί να είσαι υπέρ των φτωχών πρέπει να είσαι και κατά των πλουσίων!
Οφείλουν όμως και οι συνάδελφοι Πολύτεκνοι να καταλάβουν τι παίζεται χρόνια τώρα στο Σύλλογο και να πάρουν τις αποφάσεις τους. Αυτή η αδράνεια και η ανάθεση της εκπροσώπησής μας πρέπει να τελειώσει αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τα πραγματικά προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών που έχουν πραγματικές ανάγκες.
"ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου