Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Χαιρετισμός Προέδρου Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Γαλανόπουλου στην ημερίδα των πολυτέκνων Αγρινίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Προσκεκλημένος στην ημερίδα των πολυτέκνων Αγρινίου, που έγινε στο Αγρίνιο το Σάββατο 30 Μαρτίου, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων κ. Θεοτοκάτου, ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της ΠΕΣΠΟ3Τ  κ. Κ . Γαλανόπουλος. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γαλανόπουλος τόνισε ότι από την πλευρά των τριτέκνων δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, αντιθέτως μας ενώνει η αγάπη για τα.... 
πολλά παιδιά και ο έντονος προβληματισμός για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας.
Όταν μια πολιτεία, μία κυβέρνηση δεν λαμβάνει καμία μέριμνα για την υπογεννητικότητα της χώρας και με δείκτη γονιμότητας κάτω του 1,3 η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ. Επιπροσθέτως, συνεχίζει  κ. Γαλανόπουλος, σήμερα βιώνουμε τα ανελέητα μέτρα που έχουν παρθεί εναντίον της πολύτεκνης οικογένειας - τρία παιδιά και άνω - από τους ανελέητους κυβερνήτες μας μέτρα με σοβαρές επιπτώσεις στην κοινωνία, στην οικονομία, στην κοινωνική ασφάλιση, στην ανάπτυξη, στο φορολογικό, στην επιβίωση αυτού του έθνους. Και καταλήγει ο κ. Γαλανόπουλος. Μην ψάχνετε για αόρατους εχθρούς κ. Θεοτοκάτε.
Ο εχθρός μας είναι κοινός.

Είναι αυτή εδώ η ανίερη τρικομματική κυβέρνηση. Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρόν να ανατρέψουμε από κοινού αυτή την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου