Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης κοινωφελούς εργασίας για 10.000 ωφελουμένους ανέργους

Αναρτήθηκαν ο  προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα  «Κοινωφελούς  Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 10.000 ωφελούμενους ανέργους κατηγορίας
Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) Γενικών Καθηκόντων οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε Περιφέρειες και Δήμους (Δημόσια  πρόσκληση 4/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ) καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.
Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Ο οριστικός πίνακας κατάταξης
ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακαθα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 27.946 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ Aρχείο ΖΙP, Αρχείο XLS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου