Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Τα πόθεν έσχες των βουλευτών της Αιτωλωακαρνανίας-Δείτε τους φτωχότερους και πλουσιότερους


Αναρτήθηκαν στο site της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011).
Πρόκειται για 694 δηλώσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Πρωθυπουργό, τους τέως Πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς, τέως υπουργούς και υφυπουργούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές νυν και τέως και τους υπευθύνους νυν και τέως των οικονομικών των κομμάτων. 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των Αιτωλωακαρνάνων βουλευτών η Μ. Τριανταφύλλου και ο Κ. Μπαρμπαρούσης, είναι οι φτωχότεροι των βουλευτών. 
Υψηλές αποδοχές από μισθούς του Γιώργου Βαρεμένου όσο ασκούσε τοεπάγγελμα του δημοσιογράφου και με καταθέσεις 400 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής βρίσκεται με..........
σημαντική ακίνητη περιουσία, χρεόγραφα και ορισμένες καταθέσεις.  
Μεγάλη ακίνητη περιουσία, το μεγαλύτερο μέρος από τη σύζυγό του,  έχει οΘάνος Μωραΐτης. 
Υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχει ακόμη και ο Χρίστος Βερελήςεξαιτίας της θητείας του στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έως το 2004 ως υπουργός που επίσης παρουσιάζει σημαντική ακίνητη περιουσία και υψηλές καταθέσεις.
Αναλυτικά τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας, του Χρίστου Βερελή και του Π. Κουρουμπλή έτσι όπως δήλωσαν στα «πόθεν έσχες» τους έχουν ως εξής:

Βαρεμένος Γιώργος (δείτε εδώ)

Τριανταφύλλου Μαρία (δείτε εδώ)

Μωραϊτης Θάνος (δείτε εδώ)

Σαλμάς Μάριος (δείτε εδώ)

Καραγκούνης Κωνσταντίνος (δείτε εδώ)

Φούντα Νίκη (δείτε εδώ)

Μωραϊτης Νίκος (δείτε εδώ)

Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος (δείτε εδώ)
------------------------------------------------------------------------

Bερελής Χρήστος (δείτε εδώ)


Κουρουμπλής Παναγιώτης (δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου