Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Κορίνθου: To "σύστημα" στοχοποιεί τις δυνατές φωνές της Εκκλησίας

Στο "Περισκόπιο της Τζένης Σουκαρά" προχθές Παρασκευή στον ΗΛΕΚΤΡΑTV καλεσμένος ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.
Θέματα συζήτησης όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας, οι παρεμβάσεις της Εκκλησίας πάνω σε θέματα σημαντικά όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφύλων, η τυχόν ανάμειξη της Εκκλησίας.....στο θέμα της Χ.Α. που τάραξε και την Πελοπόννησο, η αύξηση των πολιτικών γάμων λόγω κρίσης και φυσικά η παρέμβαση της Ιεραρχίας σε περίοδο οικονομικής, πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Δεσπότης της Κορίνθου μιλά για το σύστημα που στοχοποιεί Ιεράρχες που υπερασπίζονται με σθένος την Εκκλησία και τον δοκιμαζόμενο λαό της ,εκφράζοντας το κοινό αίσθημα .

Αποκαλύπτει πως πολλές φορές έχει γίνει στόχος του συστήματος το οποίο δρά ποικιλοτρόπως και μέσα απο υπόγειες διαδρομές.

Ο Σεβασμιότατος μιλά για το φιλανθωπικό έργο της Μητροπολεως 4.000 συμπολίτες μας σιτίζονται καθημερινά, ενώ η εκκλησία της Κορίνθου δίνει γεύματα και σε μαθητές σχολείων της Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου