Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στον απόηχο των εκλογών του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου επιθυμώ εκφράζοντας την άλλη άποψη, κόντρα στην περιχαράκωση που εφαρμόζει συστηματικά ο Σύλλογος, να διατρανώσω τα ακόλουθα: 
Α) Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση απαίτησα να διασφαλισθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου η ύπαρξη της άλλης άποψης στο Δ.Σ. 
Το αυτονόητο της αναγκαιότητας της άλλης άποψης ως συστατικό της Δημοκρατίας και σύνθεσης, προφανώς η ηγεσία του Συλλόγου θεωρεί την άλλη άποψη πανάκεια και ο συμπαθής μου Πρόεδρος κλώτσησε τη μπάλα προφασιζόμενος κώλυμα. 
Β) Εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου για τον ΑΧΕΛΩΟ TV (που εφέτος δεν κατέστη δυνατό να καλύψει τηλεοπτικά τη συνέλευση), διότι επανειλημμένα ζήτησα να τοποθετηθώ ως υποψήφιος Πρόεδρος επί ίσοις όροις με τον συνυποψήφιό μου και το αίτημά μου απορρίφθηκε προφανώς άδικα και αναιτιολόγητα αφού... ο συνυποψήφιός μου εκφράσθηκε άνετα και όπως ήθελε. Εξ άλλου παρεκάλεσα να γίνει εκπομπή για το δημογραφικό και τις εκλογές και το αίτημά μου απορρίφθηκε.
Γ) Εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου για τον καλοσυνάτο μας Πρόεδρο και συνυποψήφιό μου που ξεκίνησε την ψηφοθηρία αποκλείοντας μου αυτό το δικαίωμα και εξηγούμαι. Αφού έκλεισαν οι υποψηφιότητες και επανειλημμένα ζήτησα από τις υπαλλήλους του συλλόγου τα ονόματα των υποψηφιοτήτων δεν μου δόθηκαν αφού δεν είχαν την έγκριση του εύσχημου Προέδρου μας. Δυο μέρες πριν τις εκλογές ζήτησα να μάθω τις υποψηφιότητες ζητώντας και πάλι ένα ψηφοδέλτιο και δεν μου δόθηκε απαντώντας μου ότι τάχει κλειδωμένα ο Πρόεδρος. 
Επί 15 μέρες ήταν γνωστές οι υποψηφιότητες στον καλό μου Πρόεδρο και σε μένα δόθηκαν ψηφοδέλτια την παραμονή των εκλογών. Εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου για το συνεργείο του ΑΧΕΛΩΟΣ TV που ήλθε την ημέρα των εκλογών να κάνουμε δηλώσεις οι υποψήφιοι πρόεδροι και ενώ ήθελα να τοποθετηθώ για τη διαδικασία το κλίμα και την υποτονική προσέλευση, ο εικονολήπτης επέμενε να εστιάσω στο δημογραφικό. Εκείνη τη στιγμή οι εγκάθετοι του ευπρεπούς Προέδρου με φωνασκίες του προσφιλούς τους bulling διέκοψαν τις δηλώσεις μου. 
 Δ) Τέλος εκφράζω τη λύπη μου που οι μεθοδεύσεις έπιασαν τόπο και η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν υποτονικότατη όση δεν ήταν ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια στην ιστορία του Συλλόγου. Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω αμετανόητα και σε πείσμα του κατεστημένου να εκφράζω την άλλη άποψη που είχα για εκδημοκρατισμό του Συλλόγου και θα αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας αυτούς που προεκλογικά με φίμωσαν. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου