Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Διεξήχθησαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Βορειοδυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων.

ΦΩΤΟ 18-5-13 ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜ. ΠΟ. Β.Δ. Ε. & ΙΟΝ. ΝΗΣΩΝ
Διακρίνεται ο νέος πρόεδρος κ. Κόντης Μιχαήλ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Μάλφας Πρόδρομος, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής κ. Λάμπος Ιωάννης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νεφρός Χρήστος, ο Ταμίας κ. Ζαφειρόπουλος Νικόλαος και ο Γραμματέας κ. Ζαρζάνης Αθανάσιος.
Στις 18 Μαΐου έτους 2013, ημέρα Σάββατο & ώρα 11:30, η Ομοσπονδία .......
Πολυτέκνων Βορειοδυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες της  στο Πνευματικό Κέντρο της Λευκάδος & ανέδειξε το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο & τη νέα εξελεγκτική επιτροπή.
Έχοντας την  πλειοψηφία ο κ. Ζαρζάνης Αθανάσιος, ξεκίνησε τη διαδικασία συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόεδρος ανεδείχθη ο κ. Κόντης Μιχαήλ από την Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας, Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Νεφρός Χρήστος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αμφιλοχίας ΄΄ Ο Άγιος Αθανάσιος,  Β΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Πεσίνης Κων/νος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων, Γραμματέας ο  κ. Ζαρζάνης Αθανάσιος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Μεσολογγίου & Περιχώρων, Αναπληρωτής Γραμματέας ο  κ. Μάλφας Πρόδρομος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Λευκάδος, Ταμίας o κ. Ζαφειρόπουλος Νικόλαος από την Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας, μέλος ο κ. Χαραλάμπους Ευάγγελος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Μακρυνείας, μέλος η κ. Παπαγεωργίου Ελένη από το Σύλλογο Πολυτέκνων Θέρμου & Περιχώρων & μέλος ο κ Χολής Ηλίας από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αστακού & Περιχώρων.  
Αναπληρωματικοί  του Δ. Σ., οι κ.κ. Μπαούρδας Ιωάννης & Ρόμπολας Γεώργιος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Μεσολογγίου & Περιχώρων.
Η νέα εξελεγκτική επιτροπή συγκροτήθηκε με πρόεδρο τη κ. Κοψίδα Αρετή από το Σύλλογο Πολυτέκνων Λευκάδος και μέλη τον κ. Μπακούρη Αθανάσιο από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αμφιλοχίας "Ο Άγιος Αθανάσιος", και τον Καραΐσκο Ευθύμιο από το Σύλλογο Πολυτέκνων Κατούνας. Αναπληρωματικός ο κ. Μπότσιος Χρήστος από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αστακού & Περιχώρων.

Η Ομοσπονδία Πολυτέκνων Βορειοδυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων ιδρύθηκε το 1999, προσπαθεί δε, στην ανάδειξη των Πολυτεκνικών προβλημάτων με κάθε τρόπο να τα προβάλει και να πιέζει τους Πολιτικούς  να αντιληφθούν εάν και εφόσον το επιθυμούν στη διάσωση της Ελληνικής μας ταυτότητος
Είδομεν...... 
ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου